Rör ner smör & olja, linfrön, vetegroddar, kumminfrön, salt och nästan allt mjöl. Hemmagjort knäckebröd är verkligen gott och känns extra lyxigt som aptitretare före maten med lite smör och flingsalt på
Igår så åt jag pannkakor till lunch, det var rester sen någon dag tillbaka och tänk att rester kan bli så gott med nutella, banan, clementiner och granatäpple
Det är lite nötig smak över brödet och jag vart faktiskt sugen på en riktigt krämig prästost på den eller en ost med kummin i, vet inte hur det kommer sig ha ha men jag blev bara det
Så sprött och så gott kryddat att jag bara kan ropa ut ett - jippi. Jag har aldrig bakat knäckebröd tidigare så jag darrade nästan lite på handen när jag tog ett jäst-recept på knäckebröd och gjorde om det till ett recept med surdeg istället
-) Blandade i lite nya smaker i "degen" såsom dillfrön och kummin, blir väldigt gott. Avsluta med att strössla över lite flingsalt och hälften av kumminfröna
Jag kryddade med brödkryddor istället för anis och kummin som det var i originalreceptet. Även om det förra knäcket inte riktigt blev som det var tänkt så åts det upp rätt fort och var ändå ganska gott
Bryggarna proppar denna så full av "säsongens kryddor" – i år står muskot, kummin, nejlika, vanilj och apelsinskal på tomtarnas lista – att julmyset försvinner
Lägg paprikapulver, kummin och paprika och låt koka i ytterligare ett par minuter. Vi råkade trilla över ett recept från dem i en tidning och det verkade vansinnigt gott
Tillsätt salt och kummin. Har gjort ett riktigt gott godis som inte är lika söt som originalet. Har gjort ett riktigt gott godis som inte är lika söt som originalet