Kummel recept

Pocherad kummel med äggsås

Pocherad kummel med äggsås

När vi var och åt på Långedrags värdshus härom veckan så valde jag pocherad kummel med äggsås vilket var väldigt gott
Kummel med skördegrönsaker & gremolata

Kummel med skördegrönsaker & gremolata

Vid fiskdisken bredvid hittade jag den i Spanien så uppskattade fisken kummel, merluza på spanska. 4 bitar kummel, gärna med skinn på så håller de ihop bättre under tillagning. 4 bitar kummel
Kummel med räkor, pepparrot, brynt smör och gröna ärter med gräslök

Kummel med räkor, pepparrot, brynt smör och gröna ärter med gräslök

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kummel 500 gram kummelfilé 1 dl salt 1 l vatten Potatis 200 gram delikatesspotatisar , med skal 25 gram dillstjälkar 2 msk dill , finskuren 1 msk citronskal , finrivet Tillbehör 100 gram smör , brynt 100 gram gröna ärtor , små 1 st schalottenlök , finhackad 1 tsk citronsaft 100 gram räkor , handskalade 2 msk gräslök 25 gram ärtskott 25 gram pepparrot , fint riven 0 salt 0 flingsalt 0 citronsaft Köp receptet Näringsvärde Kolhydrater
Gräddmjölkskokt kummel med stekt bladkål och potatiskräm - Recept | Arla

Gräddmjölkskokt kummel med stekt bladkål och potatiskräm - Recept | Arla

Gör så här Gräddmjölkskokt kummel. Lägg bitarna av kummel i en liten ugnssäker form. 600 g kummel, gärna ryggbiten. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Gräddmjölkskokt kummel. 600 g kummel, gärna ryggbiten 3 dl Arla Köket® gräddmjölk 3 kvistar färsk timjan 2 tsk salt Potatiskräm med purjolök
Kummel med fransk remoulad

Kummel med fransk remoulad

500 g kummelfilé eller filé av annan vit fisk Salt Vitpeppar 1 rå äggula + 1 hårdkokt ägg ½ msk vitvinsvinäger 1 msk dijonsenap 2 ½ msk rapsolja 2 ½ msk olivolja 5 msk lätt crème fraiche 2 msk finhackad slätbladig persilja 2 msk finhackade cornichoner 1 msk kapris 1 citron, skuren i klyftor
Kummel med ärtpuré

Kummel med ärtpuré

Kummel är en fisk som jag inte tillagar så ofta men den är riktigt trevlig och tillsammans med lite goda tillbehör blir detta en härlig färgglad måltid
Kummel med svampar och hummermajonnäs

Kummel med svampar och hummermajonnäs

Skär skåror i kummelskinnet och stek kummeln krispig på skinnsidan i lite rapsolja. Lägg upp kummeln och avsluta med havskräftflarnet