Kummel. Stek kummeln i smör på medelhög värme, ös kummeln med smör medans du steker den. 600 g kummel. Börja med att portionera kummeln i 4 bitar. 600 g kummel
Vid fiskdisken bredvid hittade jag den i Spanien så uppskattade fisken kummel, merluza på spanska. 4 bitar kummel, gärna med skinn på så håller de ihop bättre under tillagning. 4 bitar kummel
Gör så här Gräddmjölkskokt kummel. Lägg bitarna av kummel i en liten ugnssäker form. 600 g kummel, gärna ryggbiten. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Gräddmjölkskokt kummel. 600 g kummel, gärna ryggbiten 3 dl Arla Köket® gräddmjölk 3 kvistar färsk timjan 2 tsk salt Potatiskräm med purjolök
Kummel är en fisk som jag inte tillagar så ofta men den är riktigt trevlig och tillsammans med lite goda tillbehör blir detta en härlig färgglad måltid