Juicen av vinbär och krusbär är ju liksom rätt sur att dricka som den är, men vi har nu vid ett par tillfällen fått till goda smoothies när vi blandat juicen med vaniljyoghurt och sötat med lite honung
Späd ut med lite vatten när den skall drickas och servera med mycket is. 1 kg krusbär. Sjud krusbär, myntakvistar och vatten i 15 minuter. Dryck 1 kg krusbär
Den smakar lite syrligt och påminner vagt om omogna tomater eller krusbär kan man kanske säga. Tänk dig att du tillbringat hela lördagen med att göra carnitas eller pulled pork
Vinet har ett lite europeiskt anslag med krusbär, nyslaget gräs och vita blommor med där finns också en fin fruktighet med inslag av friska gröna äpplen, söta citrusfrukter och exotiska frukter
När krusbären mognade bakade jag krusbärsbullar som fick en fin syrlig brytning och jag kokade krusbärschutney, men populäraste receptet på bloggen blev utan tvekan den knäckiga krusbärspajen
Ganska stor aromatisk doft av honung, krusbär, citrus och lime. Sammantaget en fin upplevelse att sitta på en gård mitt i rapsfälten och dricka ovanligt balanserad svenska viner odlade nästgårds och äta fina smårätter av primörsparris skördade några stenkast bort
Grape, röda bär, krusbär och jordgubbar. Tempel är fortfarande för mig ett mycket bra märke som gör rolig öl att matcha med mat eller dricka som sällskapsöl
En liten skål med nyplockade krusbär och hallon. Krusbären kunde ha fått mogna ett par dagar till, men jag kunde inte låta bli att plocka några där de hängde på sin krusbärsbuske
Mamma är självkritisk - som få men inklusive mig själv - och tyckte att den vanliga varianten på pajen med rabarberfyllning var godare men det ser jag snarare som ett tecken på bortskämdhet i krusbärslandet än något att lita på och agera efter
Vispad grädde och rysk marmelad (av krusbär, se recept nedan) eller för helt utan vanligt socker. Kanske en kopp varmt Gruziskt té att dricka till, istället för söndagens eftermiddagskaffe
Fläder, björnbär, krusbär, clementin, persika och ännu mer fläder. Om jag bara skulle få dricka drycker smaksatta med en sak för resten av mitt liv så ligger fläder väldigt högt upp på den listan
Jästen ger även en väldigt trevlig fruktton av lite smultron och krusbär i absoluta finishen. En pilsner med lite mer maltbas som tex Budvar går naturligtvis bra, men personligen tycker jag att man ska dricka saison eller gueuze till detta