Låt kronärtkockor, oliver och tomater rinna av, och blanda ned dem i potatisen. 800 - 900 g potatis½ dl rapsolja av jungfrukvalitet½ dl vatten2 msk Dijonnaisevitlökssalt och svartpeppar från kvarn1 dl urkärnade, svarta oliver eller blandade gröna och svarta1 dl soltorkadekörsbärstomater1 liten burk marinerade kronärtkockshjärtan i olja80 - 100 g ruccolaKoka potatisen. 1 dl soltorkadekörsbärstomater
NÖDVÄNDIGHETER1 burk konserverade kronärtskockshjärtan ca. 400 g250 g haricot verts1 silverlök eller två mindre knipplökar1 vitlöksklyfta2 dl smetana eller fet creme fraichedrygt 2 msk crème av soltorkadetomatersalt, svartpepparGÖR SÅ HÄRHäll av kronärtskockorna och låt dem rinna av, dela dem i mindre bitar. 1 burk konserverade kronärtskockshjärtan. 2 dl smetana eller fet creme fraichedrygt 2 msk crème av soltorkadetomatersalt, svartpeppar
1 burk kronärtskockshjärtan (ca 240 g avrunnen vikt). 50 g soltorkadetomater. Relaterade 1 burk kronärtskockshjärtan (ca 240 g avrunnen vikt). 50 g soltorkadetomater
ca 75 g marinerade kronärtskockshjärtan , hackad. ca 75 g soltorkadetomater , hackade. ca 75 g marinerade kronärtskockshjärtan , hackad. ca 75 g soltorkadetomater , hackade