Häll såsen över laxen, kronärtskockshjärtana och de soltorkade tomaterna (inte över potatismoset). Fiskgratäng med lax, potatis och parmesan POTATISMOS Skala och dela potatisen i bitar
Vänd ner riven parmesan. Sila av kronärtskockshjärtana, klyv dem. 2 burkar kronärtskockshjärtan. 100 g parmesanost. 2 burkar kronärtskockshjärtan. 100 g parmesanost
Biffarna får extra crunch av solroskärnor, och extra smak av parmesanen (parmesanen fungerar också lite som klister när den smälter, så om du inte vill ha parmesan i, får du helt enkelt komma på något annat klistrigt som kan ersätta den)
Det finns olika sorters marinerade kronärtskockshjärtan, välj din egen favorit. Tack vare "lite" parmesan ovanpå alltihop blir oliver och kronärtskocka knaprigt och gott
Halloumiost och skivat färskt fikon, ostfrossa med gorgonzola, mozzarella och parmesan, och till sist marinerade kronärtskockshjärtan (receptet här) med färsk basilika och mozzarella på
Ringla en skvätt olivolja över och garnera med färsk basilika och riven parmesan. 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan. 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan
Sedan på med marinerade kronärtskockshjärtan och sist lite hyvlad parmesan över det hela. Något annat som är gott på buffébordet är en mozzarellasallad med marinerade kronärtskockshjärtan
Lägg skockor, tomater, vitlök, basilika och parmesan i en mixer. Sväng nykokt spagetti i peston, toppa med lite hyvlad parmesan och några drag på pepparkvarnen eller lägg peston på crostinis och bjud som tilltugg
Både krämig mozzarella och pikant parmesan. På översta plattan ska det vara bechamelsås, mozzarellaosten som rivs och fördelas över ytan, hälften av den rivna parmesanosten och kryddor