En perfekt krispig och god pizzadeg. Hemligheten är den långa jästiden. Det går att bara jäsa en timme och sen kavla ut den, men att jäsa den länge i kylen gör stor skillnad
Krispigt god efter gräddningen. Jakten på den bästa pizzadegen fortsätter. På mitt tidigare inlägg om pizzadeg fick jag tips bland kommentarerna om den här degen
Hemmagjord pizzadeg eller färdigköpt. I detta recept användes fläskkarré som innehåller mycket fett, köttet håller sig saftigt men får fortfarande en krispig yta
En enkel , smakrik och krispig hemmagjord pizza på italienskt vis. När det gäller pizzadegen, börjar du med att smula jästen i en bunke och häll sedan över vattnet som ska vara fingervarmt
Min sambo skulle dock ha föredragit att den var ännu tunnare, och därmed lite krispig, men det borde gå om man breder ut den så att den blir ännu större och plattare
Bottnet blev både mjukt och krispigt om vartannat. KALLJÄST PIZZADEG. Relaterat KALLJÄST PIZZADEG. Efter vårens alla turer med biltvätt, räfsning och fotbollsturnering passade det med lite pizza på menyn
Pasta di pizza (pizzadeg). Pasta di pizza. Häll vatten och olja i en bunke. Ta kallt vatten. Varmare vatten ger snabbare jäsning, men det blir godare med långsam jäsning