Lägg ihop tårtan den dagen den ska serveras, dessa bottnar håller sig krispiga i kyl på grund av att den är varmvispad, men jag rekommenderar att montera tårtan samma dag pga den innehåller frukt och bär
Lager av syrlig kräm, söta bär, krispig maräng och fluffig grädde. Köpta marängbottnar, en syrlig och len citronkräm, färska jordgubbar och fluffig grädde
Tårtan är frasig och krispig utanpå och har ett mjuksegt innandöme. massor med färska bär efter tycke och smak, blåbär, hallon, jordgubbar, körsbär, vinbär, kiwi eller vad du tycker om
krispig. ge er receptet på marängtårtan jag bakade och bjöd middagsgästerna på,. Skiva jordgubbarna och rör ner passionsfruktkärnorna så detta blandar sig fint
Dekorera med jordgubbar. 1 paket jordgubbar. Sätt ugnen på 125º. Vispa äggvitorna till halvhårt skum, tillsätt socker och fortsätt vispa till hårt skum
Idag har vi firat nationaldagen med den här härliga skapelsen - en krispigmarängtårta med en god curd med smak av passionsfrukt och massor av jordgubbar
Krispigmarängtårta med vaniljkräm och jordgubbar. För mig är midsommar barn, kransar, sång, musik, sill, mormor och morfars nypotatis (de bästa) och jordgubbar med vispgrädde
, den är godast färsk då marängerna fortfarande är krispiga. Fyllde den sedan med grädde smaksatt med vanilj och färska bär - hallon och jordgubbar- och slutligen strödde på lite kristallströssel
Marängen är både krispig och mjuk och vaniljkrämen helt underbar. Och det går helt utmärkt att byta ut rabarbern mot färska jordgubbar eller anda bär och frukter