Så gott med den krispiga ytan och det mjuka innehållet. Till fisk och panering. Idag blev det fisk med kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Vill du ha en krispigare yta på laxen så kan du panera den med panko ( Asiatisk ströbröd, finns blad asiakiska produkter i affärerna ) ger en jätte fin och krispig yta
Jag upplever att paneringen blir krispig ändå, om än inte lika gyllene. Något som det går mycket smör eller olja till, är att steka panerad fisk och fiskpinnar
De skall gärna vara krispiga och saftiga på samma gång. För panering av fisken. - Doppa fisken i ägget – i mjölet- i ströbrödet och placera sedan i en medelvarm stekpanna
Vill man ha de ännu krispigare så varför inte göra en panering. Bara att mixa ihop alla ingredienser, forma till små biffar och sedan steka i en ganska het panna så att de får en fin och lite krispig yta
Fisken ska vara saftig och fin inuti och paneringen gyllene och krispig. För att få en härligt krispigpanering valde jag det goda japanska pankoströbrödet i stället för vanligt ströbröd
Men gulliga såg räkorna onekligen ut och paneringen var smaskigt krispig. Balanserade smaker, mjuka nudlar, spänstig tofu, krispiga grönsaker och ett berg av färska örter
Paneringen var krispig (jag lagade till de i ugnen) och det smakade mycket. Vi kommer att äta mindre rött kött till förmån för kyckling, fisk och vegetariskt