Det ger en riktigt läcker maträtt som blir extra god med en krispig sallad på sidan om. Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland
1 aubergine. Skär Auberginen i 2 mm tunna skivor med en osthyvel eller kniv. Grädda i ugn på 200 grader tills krispiga ca 10-20 minuter. Related 1 aubergine 3 msk olivolja (kan uteslutas (Om du vill utesluta oljan salta endast, blir lika gott utan)
Ett utmärkt sätt att använda auberginer på, lager på lager med massor av krämig ost och tomatsås. Tillsätt mer olja vid behov, placera dem färdigstekta auberginerna på hushållspapper så att oljan drar sig
Tänk på att zucchinin är god även då den är lite krispig och rå i mitten, medan auberginen måste bli genomstekt och mjuk för att över huvud taget vara god
Jag är en sucker för ost och detta krispiga skal kan man inte motstå. Skär skivor av auberginen och squashen och blanda ner i oströran,om du vill kan du vända dem i mjölmix före så de fastnar bättre,jag hoppade
Den var krispig men ändå mjuk, med ett innandöme lite mer åt pannkakshållet. Sikrom på blinie av aubergine med tillbehör – ett experiment med lyckad utgång