Parmesanbiffar, potatisgratäng, två grönsakstillbehör och bortglömt citron- och vitlökssmör Att bara använda grädde tycker jag blir lite för stabbigt, så jag blandar med mjölk och det blir riktigt gott ochkrämigt ändå Två små kök
Potatisgratäng med trattisar och kantarellfond -) Fast inte en massa sås, det behövs inte när man har en krämig gratäng. Potatisgratängen åt vi till en fin köttbit, och så en enkel tomat- ochlöksallad så den delen av kostcirkeln blev representerad också Två små kök
Krämig kycklinggratäng Hos oss åt några pasta till, andra tomat- ochlöksallad. Lägg kycklingbitarna i en form och täck med tunna skivor tomaterKobbar och Krubb
Sommarsallader & bästa ajvarn Smakar sådär underbart krämigt hemgjort – och bara grönsaker och olja i den. ) tillsammans med krämig turkisk yoghurt Live It, Love It | ShapeMeUp!