Låt det hela sjuda på låg värme tills såsen börjat tjockna och blivit krämig. För det är ju ändå det som alltid gör lasagne så gott, det krämiga ostlagret
Risotton ska vara krämig och riset mjukt. Krämigt, mjukt, fylligt och smakrikt. På bilden använde vi oss bara av stekt kycklingfilé men funkar även till fisk och skaldjur t
Att göra risotto riktigt krämig och samtidigt al dente är ett konststycke. Du kan välja vilken buljong du vill tillrisotton, fond, tärning eller pulver
Osten och oljan gör risotton fastare och krämigare. Risotto kan man äta som huvudrätt utan något mer till eller så kan man ha en sallad eller till exempel en köttbit eller kycklingfilétill
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Risotto med hög halt protein som passar lika bra till middag som i lunchlåda. Risotto. Härligt saffrans- och nejlikaris serverat tillsamamns med kycklingfilé
Det ska ju kännas lika krämigt som en riktig risotto. Hacka löken och vitlöken i mindre bitar, fräs dem sedan i en kastrull tillsammans med lite olivolja
Svamprisotto med kyckling, en härligt krämig och smakrik risotto med både champinjoner och brun shimejisvamp, kokt i en kycklingbuljong och smaksatt med svartpeppar, timjan och salt
Ska vara löst och krämigt. Rör ner en klick smör, citronsaft från en citron och riven parmesan i risotton och servera till kycklingspetten och äppelklyftorna