Moussaka. Nu är det dags att sätta ihop alla delar så att de kan forma din moussaka. Relaterat Moussaka. 3 dl krämig kokosmjölk. 3 dl krämig kokosmjölk
Gratängen toppar man sedan med en ostsås som gör att gratängen blir riktigt krämig och god. Grekisk mat är bland det godaste jag vet och moussaka är nog en av dom rätter jag gillar allra mest när det kommer till det grekiska köket
Det ena är att göra en gratäng med skivad potatis och lite extra grädde, lite som en moussaka. 4 portioner av ditt godaste potatismos (gärna krämigt, inte för torrt)
Jag gillar kombinationen tonfisk, svarta oliver och lök med en krämig sås/ostfyllning som jag gjort i olika tappningar, idag blev det i en ny variant i form av en tonfiskmoussaka
Krämigt och gott. Nu gjorde jag bl a Italienska köttbullar i tomatsås, moussaka och kebab. Köpte storpack (nästan 2 kg) nötfärs förra veckan och i söndags tog jag mig an den