Tillsätt kycklingen, mjöl, grädde och fond. Den här kycklingpajen blir riktigt god och härligt krämig. Krämigkycklingpaj 4-6 port. 3 dl mjöl (vete eller vete+graham). 1 msk vetemjöl. 3 dl mjöl
Blanda mjöl och matfett i en matberedare. Efter all god mat och tårta på midsommarafton så får det bli en kycklingpaj, perfekt när man inte vill äta så mycket och det är snabbt och enkelt
Bara god och krämig fyllning. Första tillagade rätt med mandelmjöl blev denna kycklingpaj som vi hittade inspiration till i Birgitta Höglunds kokbok, hemasad från bibblan
På det stora hela gillar jag franska desserter, de är på ett sätt visserligen inte så söta och smakrika, men de är ofta ganska lena och krämiga, och det gillar jag
Fyllningen ska ha en riktigt krämig konsistens. Rör ihop smör, mjöl salt och vatten. Maizena funkar bra men har man inte det hemma så kan man blanda ihop en klick smör med några matskedar vetemjöl
Krämig chiligratäng. Kycklingpaj med vitkål. Smält smör i kastrull och i med mjöl. Kycklingpaj med vitkål. Häll i mjölkgräddbalndningen och låt koka upp
1,5 dl vetemjöl50 gr smör1 msk kallt vattenFyllning. Sätt ugnen på 225 CBlanda ihop mjöl och smör och kläm ihop till deg, sist vattnet. 1,5 dl vetemjöl