Krämig kycklingpaj med ädelost recept

Ullas Kycklingpaj

Ullas Kycklingpaj

Pajdegen kan ersättas med rullad, djupfryst smördegsplatta. Strö över ädelosten. Skär bort överflödig deg och pricka botten meden gaffel

Malins kycklingpaj med ädelost

Väldigt god och krämig blev pajen hur som helst, och är dessutom väldigt enkel att göra. Som tur var hade jag lite ädelost kvar sen tidigare i kylen som jag fick klara mig med, men ostsmaken blev inte lika framträdande som jag gissar att den skulle blivit annars

Krämig kycklingpaj

100 g ädelost. Blanda ihop pajdegen och tryck ut i en rund form. Behöver ej förgräddas. Fördela spenat på pajbottnen

Kycklingpaj

Pajdegen kan ersättas med rullad djupfryst smördegsplatta, men godare med denna pajdeg enligt mig. Skär rensad kycklingkött och skinka i mindre bitar och lägg det i formen, Strö äver ädelosten

Mina favoritrecept

Krämig fisksoppa. Kycklingpajmedädelost. Kycklingpaj utan skal. Rosékyckling medädelost. Frökex med parmesan