Lägg i kräftstjärtarna och basilikan, låt det bli varmt och servera genast. Till 2 personerca 400 g kräftstjärtar1 purjolök1 burk krossade tomater med chilismak2 tsk honungsaltett gäng basilikabladStrimla purjolöken och fräs den i lite olja. ca 400 g kräftstjärtar
Blanda ner pastan i tomatsåsen och avsluta med att tillsätta kräftstjärtarna. Låt spenaten mjukna något och rör sedan ner den smaksatta tomatsåsen och sambal oelek
Jag använde mig av kräftstjärtar i lag, men blir nog bättre med frysta. )Tomatsås med skaldjur, 4 port1 fänkål (ca 230 g)1 vitlöksklyfta1/2 msk rapsolja1 tsk sambal oelek500 g krossade tomatersalt400 g räkor/kräftstjärtar1. Tomatsås med skaldjur, 4 port
Kycklingfilé med kräftstjärtar och saffranssås. Italienska kycklingfärsbollar i tomatsås. De senaste åren har alltfler anslutit sig till LCHF-dieten, och fler och fler anhängare verkar det bli
Rör ner kräftstjärtarna i såsen och låt dom bli varma (de får inte koka eftersom dom blir sega då). ) Till middag i veckan serverades därför en kräftpasta med dill- och tomatsås
Varva lasagneplattorna med kräftstjärtar och såsen i en smord ugnssäker form. Bred på tomatsås och lägg en ansjovisfilé på varje skiva ihop med några klyftor av körsbärstomaterna och på med lite klippt persilja
Innan jag länsade det sista till middagen hade jag även lite machesallad, ½ burk makrill i tomatsås (kvar från i förrgår) och lite av den underbara Grillade paprika- och tomatsåsen och det fick ingå i en alldeles jättegod pastasallad
räkor eller kräftstjärtar. De funkar som tapas, på snittar, som bas i tomatsåser eller andra såser. 150-200 g räkor eller kräftstjärtar /skalad vikt), hackade. 150-200 g räkor eller kräftstjärtar /skalad vikt), hackade