Mixa såsen till skum och skeda den över gösen. Jag älskar gös. Det har blivit en av mina favoritfiskar och eftersom min stuga ligger nära Ringsjön och vid en liten sjö, finns gösen runt hörnet
Stek svampen i lite smör några minuter, vänd ner kräftstjärtarna och låt dem bli varma. Sås. Häll såsen över fisken och gratinera ca 10 minuter i ugnen tills fin färg. 600 g gösfilé. 1 burk kräftstjärtar
kräftstjärtar. 400 g färsk eller fryst fiskfilé av torsk, gädda, kolja, gös eller aborre. 1. Lägg fram alla ingredienserna i köket så att de får rumstemperatur
Blanda ner sugarsnaps, kräftstjärtar eller räkor. t ex gös eller lax. Låt sjuda i såsen, under lock 5-6 minuter tills fisken är klar. Ca 100 g kräftstjärtar eller skalade räkor
Blanda ner sugarsnaps, kräftstjärtar eller räkor. t ex gös eller lax. Låt sjuda i såsen under lock 5-6 minuter tills fisken är klar. ca 100 g kräftstjärtar eller skalade räkor