Paj hör ju en kräftskiva till, så det fick det bli. Man kanske kan tro att man i Glommen äter kräftor varje helg, men så är det i alla fall inte för oss
Här kommer lite smarriga bilder och recept. Till sensommaren hör ju kräftskiva och sista helgen innan vi började jobba bjöd vi ner våra nya Ölandsvänner till vår härliga sommarstuga och det vankades kräftor
Då ska vi se då, vi har lite mat, dryck och bilder på lager som står i kö för att få komma med. ibland hopar sej inläggen och vi hinner inte riktigt med allt som vi gjort och ätit
I år var det Johns tur att ha den årliga kräftskivan för sina RT bröder. Lokalen har vi ju klart sen midsommar och den passar lika bra för kräftskivan som till midsommarfesten
Nästa helg planerar jag mig på att göra en "västerbottenost"-paj till kräftskiva. Jag behöver verkligen en bättre kamera, kvällstid är det hopplöst att ta kort i mitt kök så alla bilder blir så orättvisa
) plöjt genom bilderna från årets kräftskiva vi var på för någon helg sedan, parat samman rätt bilder med rätt recept och nu kan vi alltså börja dela med oss av alla godsakerna till er
Varje år i augusti, till min farmors födelsedag (som i år fyllde hela 93 år), firar släkten henne med en kräftskiva. Receptet kommer från en liten broschyr från 1997 - det vill säga innan surdeg och rågmjöl var på tal, så det här är ett hederligt vitt bröd, som mättar bra på en kräftskiva