Stek korv och lök i olja i en gryta. Skär korven i bitar. Häll ner bönor, majs, tomer och créme fraiche efter smak i grytan med en buljongtärning och en hackad paprika
Högrev, rödvin, korv och soltorkad tomat ger en fantastiskt gryta som vi åt med ris och sallad. Skär korven i slantar och fräs till de får fin färg, lägg i en skål åt sidan
Så blev det i dag med med korvgrytan som blev riktigt god och faktiskt en ny smak på korven hos oss. Riktigt god smak på korven och definitivt något vi kommer köpa igen
Ta bort skinnet från isterbanden och smula sönder korven. Lägg tillbaka köttet i grytan och blanda ned buljong, tomater, vitlök, ev peperoni, salt och kryddor
Ibland blir man bara väldigt trött på kött och korv, potatis och torsk – och alla annan mat som inte kommer närmare kryddornas himmel än ett par varv med vitpepparkvarnen
Tillsätt krossade tomater, öl, buljong och kidneybönor. Korvgryta med kidneybönor & öl. Att vi skall stompa Vildsvinskorv, renskriva massa recept på jobbet och att det snart är helg
Bryn kyckling, korv och lök i omgångar i en stekpanna och häll sedan ner det i Crockpoten. Blanda de krossade tomaterna med kokosmjölken, honungen, tomatpurén, chipotlepasten och vinägern
Tillsätt krossade tomater, ketchup och rör ner mini fraiche. Rör om och låt grytan bli het. Dra bort skinnet på korven och skär den i centimetertjocka stavar