Så klart kan man njuta av hemmagjord korv året om, dagens heta ostkorv passar lika fint på grillen en ljummen sommarkväll som den gör i stekpannan i juldagarna
Började dagen med en riktigt god frukost, en god korv och en god ost kan sällan bli fel. Gjorde ostchips med paprikapulver och några skivor Gustafskorv, på ostchipsen hade jag philadelphiaost och kantarellost
Eller också gör man en god sallad och dukar fram den på balkongen eller uteplatsen – och njuter av smakbrytningen mellan senapsvinägretten och den rökta korven
Smörj en ugnsform och varva sedan fem skikt med béchamelsås med stracchino-ost, kronärtskockor och korv, en nypa parmesanost och lasagneplattor Lasagne Con Spinaci Barilla
Det finns ett fåtal platser kvar till en ettårig yrkeshögskoleutbildning där man kan lära sig bla att göra sin egen korv, tillverka ost och lära sig röka fisk
Varva potatis, riven ost och korv i en ugnssäker form. Hade de små gullungarna hos oss igår och över natten, då testade jag en gratäng på korv och potatis med välkända kryddor som pizzakrydda
4 port Falukorv i ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé Tillbehör Potatismos Kokta grönsaker Värm ugnen till 225 * Skär korven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv. 150g lagrad ost
Bred färskost på dem och strö över riven pepparrot. Skär korven i skivor. Strö ost över korv och tomater, och baka 15 minuter i ugn. 250 g falukorv. 2 msk färskost. 5 dl riven ost