Även om det ingår marinerade grönsaker i själva rätten bibimbap så brukar vi ändå köpa till extra, det är gott att ha dagen efter som grönsaker till annan mat =)
Eftersom vi är lite förkylda hela familjen så gjorde jag koreanskmat häromdagen med mycket kryddor i för att "rensa ut lite" och det kändes lite bättre sen
- av Fröken Linda och Mostern Blir vi sugna på koreanskmat är restaurang Arirang det givna valet. 4 port800 g kycklingklubbormatolja till stekning1 gul lök1/4 röd paprika1/4 grön paprika10 cm purjolökSås. 800 g kycklingklubbormatolja till stekning
Mixa alla ingredienser till marinaden i en matberedare till en puré. Jag har under en tid scannat runt bland lite koreanska recept som känns överkomliga att tillaga här hemma
), och så har jag receptet med på mina matlagningskurser. Den här koreanska bulgogin har jag lagat i några olika former (oftast då med tofu) på olika ställen redan, bland annat i senaste numret av COOPs medlemstidning Mersmak där det prydde omslaget(
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Valet föll på koreanskt på Bo Drake i Soho, och trots att den som bokat tagit fel på dagen (inte jag, faktiskt) fick vi plats vid ett stort bord som vi delade med en annan grupp