Riv mandelmassan fint och blanda med ägg, äggvita och kakao till en jämn smet. En söt och smarrig naturligt glutenfri kolatårta som är enkel att baka men svår att få nog av
Kolatårta på mandelbotten. Riv mandelmassan, rör ut den med äggvitan och bred ut jämnt på papperet. Dra av bakplåtspappret med tårtbottnen,och spola iskallt vatten på plåten
Riv mandelmassan, rör ut den med äggvitan och bred ut jämnt på papperet. En mandelbotten med kolakräm och grädde ovanpå… Dessutom är den väldigt enkel att göra
Blanda den med äggen. (Funkar oxå utan löstagbar)Riv mandelmassan. 300 g mandelmassa 3 ägg3 bittermandlarSätt på ugnen. Smörj och bröa en form med löstagbar botten på ca 1,5 liter. 300 g mandelmassa
Riv mandelmassan, rör ut den med äggvitan och bred ut smeten jämnt på papperet. 225 g mandelmassa. Sätt ugnen på 175° och rita en tallriksstor rundel på bakplåtspapper
Riv mandelmassan, rör ut den med äggvitan och bred ut jämnt på papperet. VICKANS KOLATÅRTAJultårtan har sin plats på dessertbordet tillsammans med ett härligt fruktfat