Det borde även gå bra med vanligkolasåstill detta recept, om man inte får tag på dulce de leche. Värm dulce de lechen försiktigtimicrontills det är rinnigt
Värm upp den någon halvminutimicron om du vill ha den flytande igen. Du kan använda det här receptet och utesluta saltet (eller bara ta litemindre) och addera vanilj för en vanligkolasås
Häll på kolasås på tårtan, om den är för trögflytande, värm den några sekunder imicron, men se till att den inte är så varm att den smälter smörkrämen när du häller på den
Jag gjorde en chokladbrownie botten, på med en burk kokt kolasås, smält marshmallows, toppad med smält choklad och krossad Marabou mandelchoklad och mini marshmallows
Nu har jag också fått till den härliga färgen på kolasåsen som jag inte lyckades med sist. Ta då av kastrullen ifrån plattan och rör ner salt och smör (rör ner försiktigt, det kan skvätta upp) och rör tillsist ner grädden (som gärna får vara rumstempererad, jag värmde min några sekunder imicron) till en jämn sås