Mät upp kondenseradmjölk, metfett och socker i en kastrull. 1 burk kondenseradmjölk 400g. Hacka snabbt samman matfett, vetemjöl, kakao, socker och äggula till en smulig massa
Janinja berättade dock att det i Brasilien finns både kondenseradmjölk och karamelliserad mjölk gjord av soja så nu önskar jag att vi kunde få tag i det i Sverige också
Créme fraîchen gör att pajen inte blir för söt och den kondenserademjölken ger lagom sötma och en kola touch, gudomligt god och det kommer dina gäster också tycka det lovar jag
1 burk kondenseradmjölk (färdig att använda eller koka själv). 50 g mjölkchoklad. Häll över den kondenserademjölken – är den inte kokad så följer du instruktionen på burken dvs koka burken i 2-3 timmar och låt kallna. 2 bananer 1 burk kondenseradmjölk (färdig att använda eller koka själv). 50 g mjölkchoklad
Köp då sötad, kondenseradmjölk och koka själv. Hacka 200 g mjölkchoklad (helst Marabou Salta Mandlar), Hetta upp 1 dl vispgrädde i en liten kastrull. 200 g mjölkchoklad
Det enda som tar tid är att koka den kondenserademjölken men det sköter sig självt. ) denna kolapaj med grädde och dajm är mycket god och enkel att göra