Bryn kycklingdelarna i en stekpanna med olivolja. Tillsätt kycklingdelarna, fond och vatten. Blanda ner aprikoserna i grytan när 15 minuter av koktiden återstår. 5 kg kycklingdelar
Fräs kycklingdelarna i baconfettet och ev lite neutral olja eller smör. 1,2 kg kycklingben eller andra kycklingdelar. Lägg i löken när det återstår 15 – 20 minuter av koktiden. Lägg i svamp och bacon när 5 minuter av koktiden återstår
Hetta upp oljan i en stor gryta och bryn kycklingdelarna. Hur som helst presenterades den här grytans koktid på 45-50 minuter som långkok i tidningen Mama för ett tag sedan. Koka upp och låt sjuda under lock 45-50 minuter eller tills alla kycklingdelarna är genomkokta
Bryn kycklingdelarna i en stekpanna med olivolja. Tillsätt kycklingdelarna, fond och vatten. Blanda ner aprikoserna i grytan när 15 minuter av koktiden återstår. Servera med bulgur eller couscous 1 1/2 kg kycklingdelar