Koktid kycklingdelar recept

Pluras paella

Pluras paella

Bryn sedan kycklingdelarna i paellapannan, ta upp dem och låt löken gå mjuk i samma panna, den ska inte brynas
Mera tryck

Mera tryck

Koktid. En hel liter vatten hälldes i och kycklingdelarna placerades ovanpå tillsamman med en rejäl kvist färsk salvia
Marockansk kycklinggryta

Marockansk kycklinggryta

Bryn kycklingdelarna i en stekpanna med olivolja. Tillsätt kycklingdelarna, fond och vatten. Blanda ner aprikoserna i grytan när 15 minuter av koktiden återstår. 5 kg kycklingdelar
Coq au riesling – kycklinggryta med svamp & vitt vin

Coq au riesling – kycklinggryta med svamp & vitt vin

Fräs kycklingdelarna i baconfettet och ev lite neutral olja eller smör. 1,2 kg kycklingben eller andra kycklingdelar. Lägg i löken när det återstår 15 – 20 minuter av koktiden. Lägg i svamp och bacon när 5 minuter av koktiden återstår
Paella

Paella

Bryn sedan kycklingdelarna i paellapannan, ta upp dem och låt löken gå mjuk i samma panna, den ska inte brynas
Paella

Paella

Bryn sedan kycklingdelarna i paellapannan, ta upp dem och låt löken gå mjuk i samma panna, den ska inte brynas
Mustig gryta med kyckling

Mustig gryta med kyckling

Hetta upp oljan i en stor gryta och bryn kycklingdelarna. Hur som helst presenterades den här grytans koktid på 45-50 minuter som långkok i tidningen Mama för ett tag sedan. Koka upp och låt sjuda under lock 45-50 minuter eller tills alla kycklingdelarna är genomkokta
Kyckling- och potatisgryta

Kyckling- och potatisgryta

Skumma bort fett på ytan några gånger under koktiden. Värm matfett i en stekgryta och bryn kycklingdelarna tills skinnet fått fin färg
Pippi på kyckling

Pippi på kyckling

Bryn kycklingdelarna på båda sidor tills de får färg. Lägg ner zucchini och resten av tomaterna när ca 3 minuter av koktiden återstår

Provencekryddad kycklinggryta

 Hyvla zucchinin fint med en osthyvel och lägg ner tillsammans med resten av tomaterna när endast några få minuter återstår av koktiden
Rivierakyckling med oliver

Rivierakyckling med oliver

Bryn kycklingdelarna på båda sidor tills de får färg. Lägg ner zucchini och resten av tomaterna när ca 3 minuter av koktiden återstår

Svamprisotto porcini med pestokyckling

Ge kycklingdelarna bra med färg i en stekpanna, salta och peppra. lägg kycklingdelar över risotton och ringla över peston på kycklingen

Kyckling Bonne Femme

Bryn kycklingdelarna med skinnet i en stekgryta krydda med svartpeppar och salt. Ta i syltlök när det återstår ca 10 minuter av koktiden

Marockansk kycklinggryta

 Bryn kycklingdelarna i en stekpanna med olivolja.  Tillsätt kycklingdelarna, fond och vatten.  Blanda ner aprikoserna i grytan när 15 minuter av koktiden återstår. Servera med bulgur eller couscous 1 1/2 kg kycklingdelar