Fräs i några minuter och krydda medsaltoch peppar. mer salt, vinäger och vitpeppar. Hacka dill, kapris, rödbetor, rödlök och värm med smält smör i en kastrull
Dessa är så goda att koka och äta medsmör, saltoch nymald svartpeppar eller att rosta i ugnen. – Saltaoch peppra och blanda ihop med grovhackad persilja
Smakkombinationen är supergod med råa ingredienser och minst lika god medkoktarödbetor. Blanda gärna till salladen när rödbetorna är nykokta så den blir ljummen
Vi bara kokte dem och åt medsmörochsalt. Koka betorna i lättsaltat vatten. Sen började vi fundera över om vi inte skulle kunna kombinera de färska rödbetornamed feta utan att gratinera i ugnen, som vi oftast gör
Fördela smöret i mjölet med fingertopparna. Lägg upp på portionsfat och strö över valnötter, ringla honung över toppa medflingsaltoch garnera med rosmarinkvist