Bland annat ugnrostad potatis med vitlök, olivolja och rosmarin, rårakor med bacon och rårörda lingon, potatissallad med ruccola, fetaost och körsbärstomater och så denna
Skiva rödbetorna och fördela dem i botten av pajformen. Smula sönder fetaosten och blanda med yoghurt, ägg, honung, timjan, svartpeppar och salt till en röra
Ringla över olja och honung och krydda med flingsalt och peppar. När rödbetorna är klara, skölj de då i kallt vatten och skala de med en vanlig bordskniv
Eller använd konserverade färdigkokta linser som i så fall sköljs med vatten. Under våren kompletteras basinnehållet med sparris och färskpotatis, på sommaren dyker det upp paprika, sommarlök, majs och squash och under hösten fylls kylen med kantareller, rödbetor och palsternacka
Skär fetaosten och blanda ihop alla ingredienser till fyllningen. 5 stora rödbetor. 1 pkt fetaost. 0,5 msk honung (kan uteslutas). Koka rödbetorna i ca 40 minuter, skala och skär dem i lagom stora bitar
Ansa och klyfta rödbetorna. Häll över vinäger och honung och låt koka några sekunder. Smula fetaosten. Stek rödbetorna i smör i stekpannan några minuter
Chèvren går också bra att byta ut mot mozzarella eller fetaost, mums det med. Honung. Jag ändrade om lite, men själva grunden är den samma, kyckling, rödbetor, kycklingbacon och chèvre, så galet gott och perfekt en ljummen sommarkväll
förkokta färska rödbetor. Till 2 personer 400g Potatis 250 g förkokta färska rödbetor 300 g Lax 35 g Fetaost Kall sås Turkisk yoghurt Dill Honung Salt & Peppar Gräslök Citron och Lime 1