Servera med en grönsallad och pressad potatis eller kokt ris. Skink- och paprikablandningen ska inte mer än täcka botten när du slår såsen över, annars blir de understa bitarna mer kokta än stekta
Pensla snittytan medsenapssåsen. Skär bort svålen på skinkan. Räcker till ca 2 kg skinka. Griljera skinkan i ca 10 minuter eller tills att skinkan fått fin gyllenbrun färg. 2 kg koktjulskinka
Servera med en grönsallad, pressad potatis eller kokt ris. Skink- och paprikablandningen ska inte mer än täcka botten när du slår såsen över, annars blir de understa bitarna mer kokta än stekta
Servera t ex medkokt ris och gott bröd till. Lägg en skiva skinka och ostskivor på varje köttbit. Bottna en smord eldfast form med de tinade grönsakerna
Kokt mjäll vit sparris serverad med hollandaisesås är ljuvligt gott. Tyskarna serverar gärna sin sparris med skirat smör och några skivor kallrökt skinka (Katenschinken)