Smaka av såsen med salt och citronpeppar och tillsätt gräslöken. Koka broccolin. Gräslökssås. Servera spättan med citronskivor, broccoli, fisken och den underbara såsen
Perfekt sätt att tillföralite sötma för att balansera upp syran isåsen. Efter att ha ätit panerad rödspättai hela mittliv kände jag att det var dags att göra något annat med den platta fisken
vitvinssåsen, koktpotatis och citronmarinerade grönsaker. Festligrödspätta med vitvinssås. Vitvinssås. med smak av rödspätta, rökt lax, kräftor och pepparrot
Servera fisken med kapris, spenatstuvning och koktpotatis. Vispa upp ägget lätt. koktpotatis + kapris. Salta och peppra fisken lätt, doppa den sedan först i mjölet, sedan i ägget, sistiostblandningen
Ris - Tinaimicron upp koktris som du sedan tidigarefrusiti platta påsar. Rödspättaidillsås - En fiskrätt där man i smyg slickarisigsistasåsen från tallriken
Stek svampen i smör, salta, tillsätt mjölet och späd med mjölk och grädde under vispning, smula ner buljongtärningen och sjud i 3 minuter 2. Knäck ägget på en tallrik och vispalite med en gaffel, lägg lite ströbröd på en annan tallrik, doppa fisken först i ägget sedan i ströbrödet och stek fisken, salta 3. servera fisken med koktpotatis och sås, och fräst spenat 600g rödspätta. 1 kg potatis. 1/2 tärning grönsaksbuljong
Torsk, rödspätta och makrill stod ofta på menyn hos oss. Koka äggen tills de är riktigthårdkokta. Den här rätten är en riktig snabbrätt, torsken kokar snabbt och såsen är lätt att göra