Låt allt koka under lock tills alla rotsaker är lagom mjuka men inte sönderkokta. Tillsätt kålrötter, kålrabbi och selleri först, potatis och morötter efter en stund
Servera med kokt potatis och inlagda rödbetor om det ska vara riktigt traditionellt. Königsberger klopse med potatis och saltad, lövtunn, krispig kålrabbi Från de östra delarna av Tyskland, det som var Preussen och idag ligger i Polen och Ryssland, kommer Königsberger Klopse
Durra med kalla grönsaker och mâche-salladdurra, kokt och avsvalnat/kalltgurkacocktailtomatermâcheolivoljahavssalthallonvinägertimjan, färskKoka durran i förväg
kokt ris. Här har jag valt picklade morötter, kålrabbi, fänkål och rödlök. Servera med kokt ris, de picklade grönsakerna och eventuellt lite extra teriyakisås
Det blir så läckert med bara god kokt potatis och helst haricot verts. potatis efter matlagets storlek, 2/3palsternacka, 1/3 eller mermjölk eller grädde att runda av medsalt, vitpepparPalsternackan bör kunna bytas mot någon annan rotsak som morot eller kålrabbi
Skala och riv moroten, kålrabbin och äpplen. I kylskåpet hade jag lite rester av vit kokt quinoa och tofuröra, och det räckte precis till en liten ugnspannkaka för 2-3 personer. 1 kålrabbi. 1 kålrabbi
Servera med kokt potatis till. Dela fänkål, squash, schalottenlök och kålrabbi i små klyftor. kålrabbi. Fördela på bakplåtspapperen, lägg citronskivorna över grönsakerna
Stek tunt skivad lövbiff i en annan panna så den inte blir kokt. 1/2 mindre rättika (jag använde en svart rättika som är i storleken av en kålrabbi, vit inuti). 1 morot 1/2 mindre rättika (jag använde en svart rättika som är i storleken av en kålrabbi, vit inuti)