Jo, men som köttbullar, prinskorv, julskinkan, inlagd sill, lite olika korvar, kål osv. Helt vanliga kokta ägg går verkligen inte av för hackor, eller vad säger ni
Ja som ni ser så serverade vi alltså våra fiskar med smörstekt svart- och fänkål, men det gör man precis som man själv vill och tycker, kokt potatis och andra favoritgrönsaker fungerar naturligtvis också alla tiders
Till korven gjorde jag en god variant av kål, som fick bräsera mjuk i Rieslingvin. Den blir väldigt god tillsammans med kål, både så här och i kalla sallader
Rostad kål är så mycket godare än kokt. Servera med kokt ris. Jordgubbar äter jag på sommaren, sparris äter jag på våren, svamp på hösten och nu på vintern frossar jag i kål och rotfrukter
Jo, jag kokte upp köttet så att det just började avge lite skum. För att vara försiktig med starka ord måste jag åtminstone säga att jag tycker Får i kål är väldigt gott