Servera med kokt ris och ev. fläskfilé, grytbitar av fläskkött, benfrikarré, fläskbog. ca 400-500 g benfritt fläskkött t. 14 portioner kokt ris. 1ca 400-500 g benfritt fläskkött t. fläskfilé, grytbitar av fläskkött, benfrikarré, fläskbog smör att steka i 200 g färska eller frysta champinjoner eller annan svamp 1 st gul lök 1 st tärning av grönsaksbuljong eller annan buljong 0. 14 portioner kokt risSätt igång med att koka riset så det hinner bli klart tills grytan är klar
Kokt potatis. Stick in en termometer i den tjockaste delen av karrén. Skär små snitt, cirka 1 1/2-2 cm djupa lite här och var över karrén. Skär steken i skivor och servera med sås, kokt potatis, äpplen och äppelmos, gelé 1½ kg benfrifläskkarré
Det släpper också massa vätska vilket resulterar i ett torrt kött som delvis blir kokt i stekpannan. Karrébiten i all sin glans putsades fri från diverse fett och hinnor innan det skars så att en matta av kött kunde rullas ut
Servera med kokt potatis och sockerärtor. Lägg karrén i en ugnssäker form. Stek karrén på nedersta falsen i ugnen tills termometern visar 80-85°. 1 kg benfri kotlettrad
Servera med kokt potatis och blomkål, broccoli eller morötter samt lingonsylt och vinbärsgelé. Skär karrén i strimlor ca 1½ cm tjocka och ca 4 cm långa. 600-700 g benfrifläskkarré
kokt. t ex benfrikarré eller kotlett. Skär köttet i små bitar, stek köttet i olja i en het gryta. Tillsätt strimlad gul lök och skivade champinjoner mot slutet av stekningen