Gör första stegen i koksfyllningen. Vispa ihop ägg, socker, ananssaft och maizena i en kastrull. Sätt sedan tårtan först över en betydligt bredare behållare (typ en plåt eller annan stor form med kant så att koksen kan samlas upp) Sätt sedan en mindre och stadig form i mitten av den stora formen som du sedan placerar tårtan på
Kläck nu ner äggen i en bunke och häll ner dadlar och mixa med stavmixern till en jämt smet. Klicka nu över en stor klick kokosgrädde och lägg på toppen
Blanda i alla övriga ingredienser utom koksen. Tillsätt äggen ett i taget och vispa mellan varje. Kokostosca med rabarber3 dl socker100 g smör, rumsvarmt3 ägg1 dl vatten4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 1/2 tsk vaniljsockerrabarber1 tsk malen kardemumma3 msk socker
Familjens minsting ville också vara med och hon är specialist på att rulla chokladbollar i koks, så med med frus hjälp åstadkom de en stor laddning chokladbollar