Sikta över florsocker vid serveringen och garnera gärna medcitronzest och svarta vinbär. Tillsätt majsstärkelse, vaniljsocker, citronskal och de mixade vinbären
I år blev det en kokoskaka medcitronglasyr som pimpades med ett litet rosa band, tihi. Jag gick på gymnasiet och befann mig utomlands med mina vänner när beskedet kom och det var som att hela världen rasade samman
Sikta över florsocker vid serveringen och garnera gärna medcitronzest och svarta vinbär. Tillsätt majsstärkelse, vaniljsocker, citronskal och de mixade vinbären
Sikta över florsocker vid serveringen och garnera gärna med rivet citronskal och svarta vinbär. Tillsätt majsstärkelse, citronskal, vaniljsocker och mixade vinbär
Rör ihop resten av florsockret,rom och citronsaften till glasyr. Blanda mjölet och 50 g kokosflingor och knåda ihop med romen och dadlarna. 3 msk saft från en citron