Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Ingredienser till vit chokladsmörkräm. Spackla hela tårtan med smörkrämen. (Frida Skattberg föreslår att riva 15 g vit choklad på toppen av tårtan och sedan trycka fast 2 dl riven kokos runtom, men det tyckte jag blev för färglöst och dekorerade istället efter min egen smak)
Rör ner kokos, sötströ och kakao i smörkrämen. Riven kokos att bröa formen med och strö över kakan. Bred över chokladkrämen på den avsvalnade kakan och toppa med riven kokos
Rör ihop alla ingredienserna till smörkrämen. Rör ner kokos och potatismjöl blandat med bakpulver. 3 ägg2,25 dl socker3 dl kokos3/4 dl potatismjöl1,5 tsk bakpulverFyllning
Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper med strösocker och kokos. Den här rulltårtan kan man variera på många sätt, i den här tillsatte jag chocolate kondenserad mjölk i smörkrämen
Strössla på kokos direkt innan glasyren stelnar. Kärleksmums, men i tårtform, bakad med kärlek och omsorg, fylld med italiensk smörkräm kan väl med all rätt kallas för kärlekstårta