eller kokosnötsolja. 1/2 banan 1,5 dl växtmjölk 2 tsk olivolja eller kokosnötsolja 3 tsk glutenfri havremjöl (går bra att smula några havreflingor i en mixer eller för [
Den här gången blev det en smulpaj med ett täcke av havregryn, kokos och mandelspån. Blanda ihop havregryn, kokos, mandelspån, socker och vaniljsocker i en skål, och smula ihop med det kylskåpskalla smöret
Tillsätt kokosoljan och sirapen, och mixa ihop till en smet. Ställ i kylskåpet att stelna lite, och forma sedan bollar som du rullar i antingen kokos eller mixade melonkärnor
Fortsätt att hälla ner kokosoljan, psylliumfröskal, mandelmjöl, kokosmjölk och ägg i skålen. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Blanda mandelmjöl, kokosnötsmjöl och bakpulver och vänd försiktigt ned i äggpöset. Chokladen innehåller jordmandel, vilket inte ska förväxlas varken med vanlig mandel, jordnöt eller andra nötter
Glutenfri (mjölkfri) äppelkaka med mandel och kokos. Lördag i boet och jag bakar en äppelkaka med kokos och mandel medan H arbetar med videoredigering vad som såsmåningom ska bli en film till paret som gifte sig i sommar
Börja med att rosta mandelspånen och kokosflingorna lätt på en torr stekpanna. Varva nu sockerkaka, glasskräm, jordgubbar och strö sedan över med mandelspån och kokos
Jag har ingen aning om hur den gjordes, och mannagryn tål jag ju inte längre, så det fick bli en hirspudding i stället med lite extra smaksättning i form av kokos och mandel