Salta och peppra torsken. Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och arbeta in olivolja, salt och peppar. Lägg torsken i ugnsformen och täck över med grönsakerna
800 g torskfilé (i portionsbitar) 600 g fast potatis 200 g smör 5 klyftor vitlök 1 citron, finrivet skal och saft 4 msk olivolja 1 kruka färsk persilja, finhackad 0,5 fänkål 1 zucchini 100 g grönkål olivolja salt
Koka buketterna i riktigt med saltat vatten. Glöm inte att matsortera skal från vitlök, lök och basilika för en mer hållbar matlagning, och njut av din smörstekta torsk
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Lägg i en långpanna och strö över rikligt med grovt salt. grovt salt. 4 st torsk, bitar à 250 g. 4 st torsk, bitar à 250 g 1 st lök, gul 1 st morot 1 st fänkål persilja, några stjälkar 2 st lagerblad vitpepparkorn, några stycken 3-4 st kryddpepparkorn 0,5 st citron grovt salt pepparrot, riven citronklyftor dill, kvistar smör