Hårdkoka under tiden äggen. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Låt all vätska koka bort och tillsätt sedan matlagningsgrädden. Det har varit mycket tid på jobbet veckan som gick, inklusive en natt som jag hoppade in och täckte upp
Koka äggen och låt dem kallna. Skeda gärna över oljan några gånger under tiden. Fryst torsk till extrapris, vanlig kaviar på tub, lite ägghack och dill
Koka upp dem i ett par deciliter vatten, släng även i citronskivan och ett lagerblad. Under tiden skär du torskfilén i små kuber och lägg den sedan i kastrullen
Koka ris eller potatismos och servera med fisken. Under tiden kan du göra såsen. 600 g torskfilé (kan bytas ut mot sej eller hoki). Koka broccoli i saltat vatten i ungefär 1-1 1/2 minut. 600 g torskfilé (kan bytas ut mot sej eller hoki)
Skala och koka upp potatisen med en skivad vitlöksklyfta i lättsaltat vatten. Under tiden gör såsen. Stek torsken i rikligt med smör i en nonstick panna för att slippa att den fastnar för mycket