Koka socker lim tårtor recept

Prinsess Tårta

Prinsess Tårta

Lägg fröna och vaniljstången i mjöken och låt det koka upp. Vispa äggula,socker. Jag använde mig av plastlim runt om så inte
Dopkalas med tårta och muffins

Dopkalas med tårta och muffins

Tillsätt de torra ingredienserna varvat med det kokande vattnet. Täckt med Fun Cakes sockerpasta. För att fästa mossan använd ätbart lim eller vispad äggvita
Brooklyn Blackout-tårta (chokladtårta)

Brooklyn Blackout-tårta (chokladtårta)

Fortsätt vispa medan blandningen kokar upp och låt den koka några minuter så att den får tjockna. Vispa smör och socker med elvisp tills det blir lätt och luftigt och vispa sedan ned äggen ett i taget
Lyxig chokladtårta

Lyxig chokladtårta

Låt inte koka och rör om ordentligt. ) Ja men i alla fall, denna stålkvinna förtjänar inte ”bara” någon vanlig kladdkaka eller någon ”futtig” sockerkaka
Rabarbercheesecake

Rabarbercheesecake

Lägg den i en kastrull med socker och äpplejuice och låt den koka ihop till en kompott. Det är egentligen bara färskost, rabarber, socker och gelatin
MARSIPANTÅRTA OCH 2012-ÅRS JULKLAPP

MARSIPANTÅRTA OCH 2012-ÅRS JULKLAPP

Värm upp grädden i en kastrull men var noga med att den inte får börja koka. Vispa ägg, vaniljpulver och socker riktigt vitt och pösigt med elvisp
Vintage Älvtårta

Vintage Älvtårta

Koka upp vinbär och rabarber i en kastrull, låt koka några minuter så saften släpper. Tårtan är täckt med remsor av sockerpasta, sk Ruffle cake
Brooklyn Blackout-tårta

Brooklyn Blackout-tårta

Fortsätt vispa medan det kokar på medelhögvärme tills krämen tjocknar. Blandningen får en konsistens som är ett mellanting mellan lim och gips (jätte konstigt men ganska coolt) Vispa ner massan lite i taget i kastrullen med kakaoblandningen
Kung Ugglabakelse!

Kung Ugglabakelse!

Koka upp vattnet. Blanda ner kakao och muscovadosocker tills det löst upp sig. fastlimmade (med ätbart lim förståss) på kanten

Stegosaurustårta

Tillsätt ättikspriten och sedan florsocker, lite i taget. Ta sedan del för del, i valfri ordning, och häfta fast i kroppen och med varandra med frosting som lim
Brooklyn blackout cake

Brooklyn blackout cake

 Rör ner lite i taget av maizenablandningen i kastrullen och och fortsätt vispa tills blandningen kokar upp och tjocknar