Kokarotselleribitarna mjuka i vatten. Låt koka upp. Här får den sällskap av grädd- och vinstuvad purjolök, en fluffigt krämig mousse på rotselleri, lättpicklad schalottenlök, långsamrostade tomater och en madeirasky
Koka den dagen innan du ska äta den, så får den ännu mer smak och du kan, om du vill, plocka bort lite av fettet som flyter upp till ytan och stelnar över natten
Rotselleri, kanske min absoluta favorit rotfrukt. panerad rotselleri. 1 st rotselleri. Skala rotsellerin & skär i ca 1-1,5 cm tjocka skivor. Koka skivorna i saltat vatten i ca 5 minuter. 1 st rotselleri
Koka äggen (och vi gjorde såhär för att få perfekt krämig gula. En av rätterna vi åt i torsdags var den här löjligt goda, långbakade rotsellerin som vi serverade med hasselnötter, parmesan, citronmajonnäs och löskokt ägg
Koka potatisen mjuk i saltat vatten med skal på. Bryt isär savoykålen blad för blad och koka de ljusa bladen i saltat vatten ca 2 min. Smält resten av smöret i en stekpanna, häll på vasslen från gräddfilen och låt koka ihop ca 2 min. Skär rotsellerin i 4 klyftor, lägg på ett stort uppläggningsfat. 1 rotselleri, ca 1,3 kg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rotselleri, ca 1,3 kg 3 dl Arla® gräddfil ½ huvuden savoykål, ca 200 g 150 g delikatesspotatis 100 g Arla® Svenskt Smör 200 g brysselkål 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Ostkräm
1 hel rotselleri, cirka kg. 1grillad majsSkölj och borsta rotsellerin i kallt vatten. Skär 4-6 skivor, tvärs över rotsellerin, cirka 1½ centimeter tjocka. Koka dem i lättsaltat vatten, 5 minuter och låt dem rinna av i durkslag
Koka haricots verts. Baka rotsellerin. Skär den bakade rotsellerin i jämna skivor. 1 Bakad rotselleri se recept nedan eller i kolumnen till vänster. Garnera tallriken med sallad, lägg en skiva rotselleri på mitten och ovanpå 3 skivor majskycklingbröst. 1 Bakad rotselleri se recept nedan eller i kolumnen till vänster
Får du sedan någon rotselleri över, så passar den perfekt att koka med i grytor, soppor eller varför inte i en god köttfärslimpa och inte att förglömma, bara kall som den är i en god och matig sallad
Salta & peppra när all vätska kokat bort och svampen börjar få färg. s klimatpanel med en larmrapport om klimatet, och nu kommer jag med recept på ugnsbakad rotselleri