För att kokarevbenen. Koka upp vattnet med salt och socker och låt det sedan svalna. Revbenen här nedanför är inte från vår tillagning, det är Affes kära mor Siri som fixade till dom förra julen och dom var goda också minsann
För att få revbenen riktigt möra och fina kokade jag dom innan och lät dom svalna i spadet. Håll koll på glöggen och vispa med jämna mellanrum, det har en tendens till att vilja koka över om man har för hög värme
Koka upp vattnet och häll i en bunke. Peter och jag ska fixa det sista ikväll, julskinkan ska in i ugnen, jag ska skala oändligt mycket potatis till en Jansson och Peter ansvarar som vanligt för köttbullarna och revbenen
Blir absolut godast att koka länge och sen glaza dem med en god glaze. Det var för ett par veckor sedan när jag pratade med mamma om att vi skulle äta Vildsvinsrevben till jul som detta receptet dök upp hos Mårtensson
Godaste revbenen everMåste dela med mig av ett recept jag gjorde till jul. Jag brukar inte lyckas med revben alls men nu hade jag fått tag på ett recept jag ville ge ett försök
I söndags svängde Håkan sina lurviga ute i köket och gav sig på att testa ett nytt recept för revbenen som ska serverar till jul hemma hos svägerskan, bäst att vara på säkra sidan och testa i hemmaköket innan man bjuder på andra
Sätt grytan på spisen och koka upp. Receptet kommer från boken "Jul med Ernst" och det är asså allas vår alle (säger man så ens) Ernst som har hittat på receptet
Koka upp revbenen tillsammans med morot, lök, fond, salt, lagerblad och pepparkorn. Fikonglaserade revben, rostade rotfrukter, sås och en sallad på brysselkål, rödkål, äpple, solroskärnor och stekt halloumi