Koka revben i liquid smoke recept

Revbensspjäll kokta sedan grillade

Revbensspjäll kokta sedan grillade

Täck med vatten och koka upp under lock. Lägg revbensspjälleni en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen
Revben i Crock-Pot

Revben i Crock-Pot

Allra godast blir de när de får koka länge i en Crock-Pot. Slå på LiquidSmoke, äppelcidervinäger och vatten
Glacerade revben till julig smak

Glacerade revben till julig smak

Låt det koka upp och dra sedan ner temperaturen så det bara sjuder. Slå på LiquidSmoke, äppelcidervinäger och vatten
Revben

Revben

Dessa reven kokasiliquidsmoke. Koka upp lagen och lägg irevbenen. Under tiden de kokar gör man en glaze och tillsist glacerar du dem i ugnen
Griljerade revben med rödkål, rostad potatis och kall senapssås

Griljerade revben med rödkål, rostad potatis och kall senapssås

( tex förkoka dagen innan, gör rödkålen i förväg frys in. Häll av vattnet och låt ånga av ordentligtSätt under tiden en ugnsfast form med rejält med rapsolja ( tål värmen bättre än olivolja) i ugnen och låt bli hetKrydda potatisarna med Italiensk salladskryddahäll dem ner i den heta oljan, se upp det stänker en del, fördela dem jämnt, helst inte på varann
Grymma Vildsvinsribs med guacamole

Grymma Vildsvinsribs med guacamole

Förkokarevbensspjällen. Revebensspjäll från vildsvin kan naturligtvistillagas på många sätt och med olika sorters kryddor, med att koka det först är ett säkert sätt att få det så mört som du vill ha det och du kan dessutom förebreda det långt innanni skall äta, om du vill
Smoked baby back ribs

Smoked baby back ribs

Tunna korta revben. Detta är det godaste jag ätitväldigt länge. Smoked bbq sås. Köttet blev så mört att det bara ramlade av benen och såsen ja…ni får helt enkelt testa själva

nightfalls ribs

Tillsättvitlöksalt och peppar, koka upp på medelvärme. Placera revbeneni en kastrull, täck med vatten

BBQ revben

Koka upp vattnet med lagerblad, pepparkorn och salt. Dela spjällen så de ryms i grytan. Ta upp revbenen. Rör ihop BBQ-såsen

Härliga revbensspjäll

Revbenspjäll har en liten benägenhet att bli segs och torra, men jag kokarminai en timme, sedan griljerar jag och kör dem i ugnen

Amerikansk Barbecuesås

Pensla revben och grilla. Blanda alla ingredienser och kokai 15 min. 2 msk vinättika. 2 msk finhackad lök. 1 klyfta krossad vitlök. 2 tsk brun farin. 1 tsk hackad torkad chili. 1 tsk liquidsmoke eller hickarysmoke salt

Möra revbenssjäll

Lägg ned tätt itryckkokare, häll i vatten och lägg i buljongen. Låt svalna på galler så det blöta rinner av