Koka revben äppelcidervinäger recept

Revben i Crock-Pot

Revben i Crock-Pot

Allra godast blir de när de får koka länge i en Crock-Pot. Slå på Liquid Smoke, äppelcidervinäger och vatten
Glacerade revben till julig smak

Glacerade revben till julig smak

Låt det koka upp och dra sedan ner temperaturen så det bara sjuder. Slå på Liquid Smoke, äppelcidervinäger och vatten
Revben med julsmak

Revben med julsmak

Skölj av revbenen och lägg ner i grytan. Fyll på med så mycket vatten att det täcker revbenen. Dela ev revbenen i bitar eller behåll dem hela
Barbequegrillade revben

Barbequegrillade revben

Medan köttet grillas blandas ingredienserna i såsen och kokas försiktigt ett par minuter. Nu gäller det bara att komma på hur grejorna fungerar, så jag väljer ett rättframt recept på revben från Webers manual
Vinmarinerade Vildsvinsrevben

Vinmarinerade Vildsvinsrevben

Blir absolut godast att koka länge och sen glaza dem med en god glaze. Strimlad rödkål masserad med olivolja, äppelcidervinäger, salt och peppar
Colakokta revbensspjäll

Colakokta revbensspjäll

Låt sjuda (ej koka) i ca två timmar så att köttet känns mört. Blanda ihop honung, äppelcidervinäger, sambal oelek, olja och senapspulver så att det blir en trögflytande glaze
Chilimarinerade Lammrevben med Avocadosallad

Chilimarinerade Lammrevben med Avocadosallad

De fick sen en fin stekyta i smör, för att sedan få koka färdigt länge under lock. Revbensspjäll på Lamm Revben från lammet, är precis som dem från grisen, riktigt saftiga och möra
Köttfärssoppa & saftigt bröd

Köttfärssoppa & saftigt bröd

I helgen är jag ledig och skall grilla bland annat revben och då kommer jag garanterat jobba vidare med ytterliggare någon chili-sort och jag är redan supertaggad för detta
Sticky bbq ribs

Sticky bbq ribs

Den här gången körde vi revbenen först i tryckkokare, lät dem svalna, täckte dem med torr rub, grillade dem på kolgrillen och till sist fick de ett tjockt lager sticky glace innan de gratinerades i ugnen
BBQ-glaze som hittat hem

BBQ-glaze som hittat hem

Av den anledningen måste jag nu dela ett recept på en väldigt god BBQ-glaze jag kokade ihop igår till några fina, tjocka revbensspjäll
Rökta Sparribs för grillen

Rökta Sparribs för grillen

Revbenen är klara när de har fått en fin färg av hickoryrök och att de lossnar från benen. Gnid in kryddblandningen i revbenssjällen väl och låt dessa vila i kylskåpet under 4 timmar. Rör ihop äppelcider med äppelcidervinäger samt tillsätt 1 tsk löksalt, vitlökssalt, lime juice, jalapeno,het pepparsås, salt och peppar. Man kan även koka dem först i en gryta med hjälp av en god köttbuljong, Morötter, lök, äppelklyftor, annanas, salt, peppar, grillkrydda, apelsinjuice och smoked liquid i 50 minuter och låta dem dra i buljongen över natten och sedan grilla dem som vanligt. 3 kg Revbenspjäll. 180 ml äppelcidervinäger