Koka upp grädde och crème fraiche. Glöm inte att matsortera skal från lök och rester från chilin och salladen för en mer hållbar matlagning, och njut av din rätt
Cajungryta1 kg fast potatis, gärna med rött skal 3 stjälkar stjälkselleri 2 gul lök, hela 2 hela vitlökar 4 färska majskolvar 500 g chorizokorv 4 kg kokta kräftor 500 g champinjoner 2 citroner
Koka upp vatten och lägg ner majsen i grytan, vattnet ska täcka majskolvarna. Dra av skalet från majsen och dela dem i halvor, eller i vilken portionsstorlek du önskar
*I samarbete med Bastard Burgers*. Det här blir ett snabbt inlägg den här gången, som kommer att uppdateras inom kort med en video, fler bilder och kanske lite längre utläggning om själva receptet och hur samarbetet med Bastard Burgers går (spoiler alert – jävligt bra
Tillsätt tomatpuré och låt koka lite till, vattnet skall ha kokats bort och blivit till en sås. Skär försiktigt bort majskornen och blanda med limesaft, limeskal och olivolja
Hacka paprikan och rör ner tillsammans med ärtor och majs. ½ dl majskorn. När det är klart tar man pannan från spisen och vänder ner räkorna som skalats