Häll på så mycket av marinaden som du behöver, låt koka ner något. Med lite inspiration från Kreta vi precis besökt bestämde vi oss för att skära ut lammracks, det är ju så gott och ser så fint ut
Plattan på högsta effekt och vattnet fick koka upp och kastrullen togs från värmen. Gröten som idag får utgöra den stadiga frukosten tillreds och nog fan ligger där en rad med lammracks i kylen då jag sträcker mig efter mjölken
Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Gör så här Koka bönorna i lättsaltat vatten 1 min. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. 8 lammracks. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
Koka linserna i rödvin tillsammans med salt och örterna. Lammracks. Skär upp lammracksen och lägg dem ovan på lammet, ringla över rödvinssåsen och avsluta med att dekorera med en timjankvist