Koka lammracks recept

Honungsmarinerade lammracks med myntayoghurt

Honungsmarinerade lammracks med myntayoghurt

Häll på så mycket av marinaden som du behöver, låt koka ner något. Med lite inspiration från Kreta vi precis besökt bestämde vi oss för att skära ut lammracks, det är ju så gott och ser så fint ut
Lammracks med kantarellpytt

Lammracks med kantarellpytt

Putsa lammracksen från senor. Bryn lammracksen runt om, salta och peppra. Koka upp och koka ihop såsen sakta i 7-8 minuter så att sockret löser sig
Lammracks med rödvinssky

Lammracks med rödvinssky

Koka ett par minuter och smaka av med salt och peppar. Lägg lammracksen på en plåt med bakplåtspapper. Skala och koka potatisen
Lammracks med krämig vitlökssås

Lammracks med krämig vitlökssås

Rör i sardeller, vatten, fond, crème fraiche och soja, och koka ihop såsen några minuter. Bryn köttet runtom i en stekpanna med smör
Grillade lammracks med smörkokt lök - Recept | Arla

Grillade lammracks med smörkokt lök - Recept | Arla

Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Gör så här Koka bönorna i lättsaltat vatten 1 min. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. 8 lammracks. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
Lammracks med primörer, svamp och linser

Lammracks med primörer, svamp och linser

Koka linserna i rödvin tillsammans med salt och örterna. Lammracks. Skär upp lammracksen och lägg dem ovan på lammet, ringla över rödvinssåsen och avsluta med att dekorera med en timjankvist
Lammracks med blomkål- och ärtmos

Lammracks med blomkål- och ärtmos

Häll i dom frysta ärtorna och koka någon minut till. Till moset blev det lammracks. Dela upp blomkålen i mindre bitar och koka ca 10 min