Koka kycklingdelar recept

Kycklingdelar i tomatsås

Kycklingdelar i tomatsås

Låt allt koka upp och blanda sedan ner hackad persilja. Häll blandningen över kycklingdelarna och riv över parmesanost
Paella med kyckling och skaldjur

Paella med kyckling och skaldjur

Låt eventuellt koka utan lock en stund om du tycker grytan är för tunn. Dela kycklingdelarna i mindre delar, men låt benet sitta kvar
Kyckling Marengo

Kyckling Marengo

Lägg ner smålöken i en skål och häll över kokande vatten. Bryn kycklingdelarna på båda sidor i smör i en stekpanna
Kycklinggryta – recept

Kycklinggryta – recept

Salta och peppra kycklingdelarna. Låt grytan koka upp och sedan sjuda, 25 minuter. Så här gör du 45 minuter Dela filéerna i två delar
Kycklinggryta med franska smaker

Kycklinggryta med franska smaker

Ta upp kycklingen och koka ihop såsen utan lock några minuter. Salta och peppra kycklingdelarna och bryn dem smör och rapsolja på båda sidor i en stekgryta
Pasta med oxfilé och kantareller i gräddig sås

Pasta med oxfilé och kantareller i gräddig sås

Koka under tiden spaghettin. Vi gör det enkelt för oss och grillar kycklingdelar. Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pasta med oxfilé
Currygryta med kyckling

Currygryta med kyckling

Koka upp och rör om. Fräs lök, äpple och vitlök samt kycklingdelar i en stekpanna i olja och lägg sedan över i en gryta
Sallad med kyckling och kassler

Sallad med kyckling och kassler

Nu ska här kokas en stor kopp te, jag är hur frusen som helst idag. Om jag skulle rangordna mina fem ”måste alltid ha hemma (livsmedel)” skulle det bli följande
Kycklinggryta med rödvin

Kycklinggryta med rödvin

Rör i rödvin och koka upp. Salta och peppra kycklingdelarna. Rör om och låt småkoka på medelvärme. Vill du avrunda med en skvätt grädde så tillsätt den och koka upp
Kycklinggryta med rödvin

Kycklinggryta med rödvin

Rör i rödvin och koka upp. Salta och peppra kycklingdelarna. Rör om och låt småkoka på medelvärme. Vill du avrunda med en skvätt grädde så tillsätt den och koka upp
Fröken Dill i fjällen

Fröken Dill i fjällen

Koka riset. Lägg kycklingdelarna ut i en långpanna. Om man vill göra sig till kan man hälla av såsen koka upp och reda med några teskedar majsenamjöl, men den är jättegod även som en tunnare skysås direkt ur pannan