Koka upp grädde, socker och sirapi en kastrull. Smält den vita chokladen försiktigtimicro. Här kommer en riktigtljuvlig cheesecake med mascarpone och vit choklad, toppad med ett lager kola
Låt det koka upp under omrörning. Smält under tiden chokladen (imicro eller vattenbad) och låt den svalna (är den för varm när man doppar kolani så kan kolan smälta något)
Låt det koka upp under omrörning. Skär eller klippkolanibitar. Ställ kolan kallt att stelna. Smält chokladen över vattenbad eller micro ( på svagaste effekt )
Låt det koka upp under omrörning. Smält under tiden chokladen (imicro eller vattenbad) och låt den svalna (är den för varm när man doppar kolani så kan kolan smälta något)
Låt det koka upp under omrörning. Smält under tiden chokladen (imicro eller vattenbad) och låt den svalna (är den för varm när man doppar kolani så kan kolan smälta något)
Låt det koka upp under omrörning. Smält under tiden chokladen (imicro eller vattenbad) och låt den svalna (är den för varm när man doppar kolani så kan kolan smälta något)
Låt det koka på medelhög värme utan att röra tills den uppnått en mörkbrun/bärnstensliknande färg. Smält kolorna och grädden över vattenbad eller imicro
Det där som vi snabbt rörde ihop och kokade och slängde ini frys eller kyl till mammas förfasan. ) Det receptet är en dubbel sats och minutrarna är för micron
Smält chokladen över vattenbad eller imicro och doppa bitarna så de täcks helt. Blanda i jordnötterna och häll sedan smeten i en form som ni klätt med smörpapper och oljat in lätt
Tag fram pajformen med digestivekexpajdegen och bred ut kola/limesmeteni formen. Smält smöret iMicro och häll över kexsmulorna och blanda ihoptill en smulig massa
Låt det koka upp under omrörning. Smält sedan chokladen imicro eller vattenbad och låt den svalna, är den för varm när man doppar kolan så kan kolan smälta
Låt det koka upp under omrörning. Smält sedan chokladen imicro eller vattenbad och låt den svalna, är den för varm när man doppar kolan så kan kolan smälta