Inte bara ska ni få tips på goda såser och en glaze, ni ska även få ett kanontips på hur ert kött kan få smak av grillat utan att det ens varit i närheten av en grill
Koka mandelpotatis. Vi är inga storkonsumenter av fisk, tyvärr, men av gårdagens fiskanrättning fanns det endast ett par mandelpotatisar kvar av när alla var mätta och belåtna
Färskpotatisen kokade jag ihop med mycket salt. Gårdagens grillmiddag var så otroligt god. Ibland tycker jag det är ett lotteri när man köper kött i affären
Koka pastan enligt anvisningarna men spara undan lite av kokvattnet. Just grillrester är enligt mig de bästa resterna att ha undanstoppat i kylen, för att göra den ultimata restlunchen som du dessutom kan göra om så att ingen vet att du egentligen bjuder på gårdagens rester
Låt alltsammans sakta koka upp. Denna supergoda och krämiga potatisgratäng åt vi till de smaskiga quornfiléerna som ni fick recept på i gårdagens inlägg
Koka upp och låt svalna. Gårdagens middag fortsatte med grillad oxfilé. (Receptet kommer från Scan)Rostad färskpotatisSmå färskpotatisarChilipepparVitlökSalt och pepparFärsk timjanOljaKoka färskpotatisen
Eller som jag gjort med gårdagens rester, brett på ett tjockt lager på en tjock skiva vitt bröd och toppat med ost som jag låtit stå i ugnen ett par minuter tills osten smält
Ostron & Guinness var länge en bubblare men när jag häromdagen köpte jag en riktigt trevlig bit oxbringa, gotländsk inte irländsk, hade jag redan bestämt mig för att det skulle bli en kötträtt