1-1½ l skal från kräftor, räkor, krabba eller hummer. Häll på vin och vatten tills det knappt täcker och koka i ca 15 minuter. 1-1½ l skal från kräftor, räkor, krabba eller hummer
När vätskan kokat in kan du smaka av och kolla om riset är färdigt. I denna paella använde vi stora räkor, krabba, calamares, små bläckfiskar och sepia
Skala potatisen och koka tills den är färdig. Vi har inte tidigare testat krabba på burk och visste därför inte heller vad vi skulle vänta oss när vi öppnade burken
Skaldjur som räkor, krabba, hummer och liknande ska aldrig koka utan bara värmas upp. Häll denna blandning över fisken i kastrullen och låt allt långsamt hettas upp - det får inte koka
Tina fryst fisk något. Ta bort broskbitarna på krabban. Koka i ugnen, 20-25 minuter. Låt såsen koka 3-5 minuter. 600 g färsk eller fryst kolja eller torsk. 1 brk krabba
1Potatismos med krabba och dill. 11 burk inlagd krabba, 170 g, avrunnen vikt 120 g. 11 msk hackad fryst dill. Skala potatisen och koka den mjuk, 15–20 minuter
Låt fonden sjuda tills ungefär hälften kokat bort. Nu hade vi ju också köpt en krabba, dels för att vi behövde lite mer skal dels för att göra en krabbröra
Låt koka upp under omrörning. Tina fisken om den är fryst. vill man sedan äta skaldjur som räkor, krabba, lobster, hummer, havskräftor, ostron, musslor
Rör ned redningen, koka upp ochsmaka av när såsen tjocknat. Är broccolin färskförvälls den ett par minuteri lättsaltat vatten, fryst broccolibehöver bara tinas