Närvattnetkokar, vispa runt vattneti en cirkel så att vattnetcirkulerar runt. Skär av nedre delen på sparrisen och koka den isaltat vatten tilldetfinns en liten kärna kvar
Jag har gjort många puddingarimina da'r men aldrigkokat makaronerna i mjölk (snabbstuvat) som Mannerström gör utan bara kokat dem i vatten innan jag lägger dem i formen
Precisnärdetkokar, dra åt sidan. (recept från kokaihop. Dela och kärna ur melonen, skeda sedan upp den och lägg fruktköttet i en matberedare eller använd en stavmixer för att mixatill en slät smet
läggivaniljsocker och kokasakta upp. Tillsätt hälften av den kokande mjölken tilläggsmeten, vispakraftigt och häll sedan över blandningeni mjölken som är kvar i kastrullen
Precisnärdetkokar, dra åt sidan. Koka upp grädden på svag värme, skär ett snittivaniljstången och skrapa ur fröna, låt både frön & stång sjuda i några minuter med grädden
Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tänker att jag ska skriva ett tillinläggi morgon eller i helgen eller nåt sånt och försöka samla ihoplite trådar från helgen då Matbloggspriset delades ut på Stockholm Food & Winemässan, vilken jag dessutom var och krängde kokböcker på under tre dagar (sjukt kul att träffa alla som kom fram å sa hej
Koka upp och tabort eventuellt skum som bildas. Under tiden som buljongen reducerar skärs köttet imunsbitar och nya fräscha grönsaker skalas och tärnas till soppan (de som redan har kokat tre timmar har gjort sitt)
Närdetkokartabort från värmen. Vispatills smöret är smält och börjar koka lätt. Dela botten i två halvor och bre krämen på den ena halva och lägg på den andra