1550 g citronsaft. 11,5 kg socker 1 l vatten 17 stora klasar av rallarros 550 g citronsaftKoka upp socker och vatten. Pressa citronerna, slå över rallarrosorna och citronsaften och låt dra i 4-6 dagar. Förvara i frysen alternativt pastörisera upp till 83 grader i 15 minuter och tappa upp i rena sterila flaskor så kan du ha saften i kylen
Tvätta limen, riv skalet fint och pressa ut saften. Blanda ner saft och skal i aiolin. Blanda ner chili efter smak i aiolin tillsammans med citronsaft och chilisås
Blanda majonnäs med citronskal och saft. 0,5 citron, saft och skal. 2 dl majonnäs 0,5 citron, saft och skal 1 klyfta vitlök 1 dl olivolja, virgin 1 dl parmiggiano reggiano, riven salt och svartpeppar 0,5 dl vatten
Häll i de vispade äggen och blanda med nudlarna till allt är kokt. Häll i nudlarna och blanda och sedan rör i limesaft, fisksås och farinsocker och koka i ca 2 minuter
Blanda citronsaft, strösocker och 100 g vatten i en kastrull. Koka upp del 1 och häll det över del 2 blanda väl och sen tillbaka i kastrullen. Koka upp strösocker och vatten till 121 grader. 150 g saft från citron (1,5 dl)
Fortsätt med skal och saft från en limefrukt. 1 lime, skal och saft. Pajfyllning 500 g nötfärs 1 påse tacokrydda 1 lime, skal och saft 1 chili 1 kruka färsk koriander 1 gul lök 1 kvisttomat 4 dl crème fraîche 150 g lagrad ost, riven